П`ятниця, 26.04.2024, 13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Фото
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 4 » Поїздка молоді на фестиваль у Тернопіль
00:08
Поїздка молоді на фестиваль у Тернопіль

Воно було добре!

З 30 липня по 02 серпня проходив 7 фестиваль редемптористичної молоді.

Темою фестивалю була поставлена проблема єдності. Фестиваль редемптористичної молоді наповнений молитвою, взаємним діленням новиною про те як Бог ставиться до людини, та як людина повинна ставитись до Бога і до людини, звичайною організаційною інформацією та найголовніше – любов’ю. Новинкою цьогорічного фестивалю був конкурс духовного мистецтва, де могли себе проявити молоді митці, котрі творять у жанрі літератури, живопису та музики.

 

Приємно констатувати, що там, де працюють редемптористи (релігійна спільнота створена для проповідування рецептів щастя дарованих Христом) завжди є молодь. А збираються редемптористи часто разом, адже цього потребують. Якось як зібралися вони в черговий раз, взяв голос досвідчений співбрат і сказав: «Бачите брати як воно добре і любо коли брати живуть разом, бачите як ми потребуємо взаємної підтримки, усмішки та тепла, так само цього потребують і наші молоді друзі. Давайте посприяємо їм збиратися разом час від часу та підтримувати один одного у цьому жорстокому світі. І відповіли брати: »Нехай воно буде так як кажеш, адже ти краще за нас знаєш серце Бога і як він хоче допомогти своїм дітям». Ось від того часу і збираються  разом з нами усі наші друзі в Тернополі вже 7-ий раз.

 

Коротка хронологія подій:

 

В четвер 30-го липня був даний для приїзду учасників фестивалю та знайомства. Вечір пройшов у супроводі шквалу нових форм знайомства створених молоддю. Надзвичайно тепло прийняли Ковельську молодь усі фестивальці.

 

В п’ятницю 31-го липня фестиваль вирушив у село «Заздрість», котре є конфесійно-поділене, де відбулася програма представлень роздумів кожної спільноти на тему єдності. Ковельська молодіжна спільнота представляла пантоміму, як реакцію на стан розірваності у християнській церковній спільноті.

 

В суботу 01 серпня пройшов конкурс духовного мистецтва, якщо вважати, що існує мистецтво не духовне. На ньому особи у різних вікових категоріях представляли свої авторські роботи у жанрі літератури, живопису та музики. Від Ковеля у конкурсі взяла участь Максимук Наталка. Допомагали їй у презентації музичних християнських творів Лесюк Анастасія (барабани), та бас – гітарист відомої Тернопільської християнської групи «Він знає», Патап. Конкурс відкрив дивовижні таланти та надзвичайно глибоких та на диво молодих, та навіть не очікувано малих творців. У подарунок конкурсантам милувала своїм чудовим співом Томашевич Анна.

 

Єдиною атмосферою, яка панувала на закінченні фестивалю 02 серпня було не бажання повертатися до своїх, як сказав о. Андрій Рак – будинків, адже переповнена любов’ю атмосфера фестивалю стала для нас домом, справжнім домом, який і хоче подарувати нам наш люблячий Татусь у небі. Тож приймімо це запрошення, адже іншого і кращого немає.
 
Переглянути Фото
Переглядів: 1198 | Додав: Церква | Рейтинг: 5.0/1